Adoptioprosessi käynnistyy neuvontaan osallistumisella. Voit myös saada neuvontaa, jos olet raskaana ja suunnittelet lapsesi luovuttamista adoptoitavaksi.
Työikäiset
Hoitotarvikkeilla edistetään kotihoitoa ja terveydentilan seurantaa tai parannetaan toimintakykyä. Asiakkaalle jaettavia hoitotarvikkeita ovat mm. avanne-, haavanhoito-, diabetes-, urologiset ja uniapneatarvikkeet.
Kun toimintakykysi on heikentynyt, voit tarvita apuvälineen. Ota meihin yhteyttä apuvälinetarpeesi arviointia varten.
Ehkäisyneuvolasta saat ohjausta ja neuvontaa raskauden ehkäisyyn, seksuaaliterveyteen ja perhesuunnitteluun.
Turvapalvelu lisää turvallisuuttasi ja vähentää huoltasi, kun toimintakykysi on alentunut, pelkäät kaatumista tai sairaskohtausta, tai sinulla on muistisairaus. Turvapalveluun sisältyy hälytinlaite (turvapuhelin), hälytysnappi yhteydenottoa varten sekä hälytysten vastaanotto. Palveluun on saatavana erilaisia lisälaitteita.
Sosiaalihuollon tukea 18-64 vuotiaille. Tarjoamme myös konsultaatiota ammattilaisille.
Ota yhteyttä, jos sinua tai läheistäsi on kohdannut äkillinen kriisi, onnettomuus tai muu yllättävä ja järkyttävä tapahtuma ja tarvitset ammattilaisen apua tai tukea.
Palvelutarpeen arvioinnissa käydään yhdessä läpi elämäntilannettasi ja järjestetään sinulle tarvittavat palvelut ja tuki.
Äitiysneuvolaan voi olla yhteydessä, kun suunnittelee raskautta tai on saanut tiedon raskaudesta. Äitiysneuvolan säännöllisillä terveystarkastuksilla on tavoitteena varmistaa ja vahvistaa lasta odottavan perheen terveyttä ja hyvinvointia.
Hakeudu muistitutkimukseen jo muistiongelmien varhaisessa vaiheessa. Muistitutkimus voidaan aloittaa omalla terveysasemallasi hoitajan vastaanotolla.
Sosiaalipäivystys huolehtii ihmisistä, kun tilanne vaatii kiireellistä ja välttämätöntä apua sosiaalisissa hätä- ja kriisitilanteissa.